Södertälje

Bakluckeloppisarna i Södertälje…

De sker på Torekällgymnasiets stora parkering, adressen till gymnasiet är Västergatan 4. Vi startade upp dessa loppisar söndagen 17 juli och sedan är det loppisar på denna plats varannan söndag – förutom valdagen 11 september – ända in i oktober. Detta betyder bakluckeloppisar de här datumen:

  • 17 juli
  • 31 juli
  • 14 augusti
  • 28 augusti
  • 25 september
  • 9 oktober

Öppettider kl 11 till 14. Vi kör tre intensiva timmar.

Varför inte på valdagen? Jo, då har Södertälje kommun bokat upp parkeringen eftersom gymnasiet kommer fungera som vallokal.

Var ligger Torekällgymnasiet?

Jo som nämnt på adress Västergatan 4. Det säger kanske inte så mycket för de som bor utanför Södertälje. Här är en kartbild som gör att det kanske klarnar lite. Du kan lokalisera Södertälje centrum (Södertälje city på kartan) om du tittar runt lite på kartbilden. Klicka HÄR.

Sälj du också…

Du har säkert mycket i dina förråd du inte längre har någon nytta av själv, men som någon annan skulle få användning av. Vill du sälja dyker du upp senast kl 10:45 på parkeringen (tidigast kl 09:00). Du betalar endast 75 kronor i platshyra och de betalar till arrangör i gull reflexväst som tar emot.  Du kan betala kontant eller med swish – swishnumret är 0708 712477. Förbered gärna din betalning genom att skriva in swishnumret i din mobil, men genomför in själva betalning innan du möts upp av arrangör.

Du blir anvisad plats. Varje säljare förfogar över 2 stycken p-rutor. Parkera alltså din bil med en rutas mellanrum till grannen. Inga bord eller stolar finns att låna/hyra, utan det måste du ta med själv – alternativt lägga dina saker på en filt på asfalten.

Toalett finns dessvärre inte på området.

Inslag om loppisarna i P4 Södertälje…

Klicka här för att lyssna: Ulf arrangerar tio loppisar i sommar och höst.

Kort video från sommarens första loppis på parkeringen…